Rüyada para basmak

Rüyada para basmak sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine, yaptıklarından ötürü ceza almaları için elinden gelen herşeyi yapmaya hazır olduğuna ve artık herhangi bir şekilde bu kişilerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine, bir sebeple etrafındaki bazı insanlardan ağır eleştiriler alacağına, bir sebeple sıkıntılarının artacağına alamet etmektedir.

Rüyada para basmak gördüyseniz:

  • Yardımlarınız, fikirleriniz, önerileriniz, bilginiz ya da tecrübeniz karşınızdaki kişilerin gözünde sizi bir yıldız haline dönüştürüyor.

Rüyada para basmak yaşamınızın büsbütün farklılaşacağına, hiç istemediği işlere gireceğine, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına tabir olunur.

Rüyada paraya basmak endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına işarettir.

Rüyada ölü kediye basmak rüya sahibinin moralini, gücünü ve itibarını geri kazanacağına, istediğiniz gibi birisi ile tanışıp ilişkinizi evliliğe dönüştüreceğinize işarettir.

Rüyada işyerini su basmak toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine, şansının da yaver gitmesi ile kısa zamanda kendi işinin başına geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada toprağa yalın ayak basmak adının ülke dışında yayılacağına, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına yorulur.

Rüyada arabada frene basmak hayali kurulan herşeye sahip olunacağına, yeni ve önemli kimseler ile tanışacağına işarettir.

Rüyada kakaya basmak canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına ve saklı kalması gereken birçok şeyin özellikle sırların ortaya döküleceğine, hedeflerini tutturacağına, amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine delalet eder.

Rüyada yılanın üzerine basmak asla elden ayaktan düşmediği gibi, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına, kötü yollara gireceğine, inancından sapacağına alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments