Rüyada ayağı kırık masa görmek

Rüyada ayağı kırık masa görmek işlerin çok iyiye gideceğine, esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, sağlık sorunları ile geçen br dönemin kapanacağına, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına, ne yaşarsa yaşasın dimdik ayakta kalmayı başaracağına, kazancından başkalarına da vereceğine, aile üyelerinin de refaha kavuşması için çalışan rüya sahibinin maddi zorluk çekmeden, her daim bereketli işler yapacağına, aile hayatının kötüye gideceğine, mevcut koşulların daha da iyi hale geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada ayağı kırık masa gördüyseniz:

  • Uzun süredir sizden haber alamayan bir dostunuz sizden haber bekliyor.

Rüyada ayağı kırık masa görmek yeni sorunların çıkmasını ve çok kötü sonuçlar doğurmasını engelleyeceğine, gönül işlerinden yana umduğu ile karşılaşamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kırık masa görmek sevinçli bir haber alınacağına, iyi bir yer edinerek adından sıklıkla söz ettireceğine delalet etmektedir.

Rüyada masa ayağı görmek işlerinde bolluğun, bereketin ve verimin olacağına, ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine, kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine, her türlü onur, şeref ve haysiyetin artacağına delalettir.

Rüyada başkasının ayağını kırık görmek çok önemli noktalara geleceğine, çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada ayağı kırık köpek görmek sanatının insanları memnun ve tatmin etmeyeceğine, sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kırık ayaklı at görmek iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine, el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına delalet eder.

Rüyada ayağı kırık inek görmek üzüntülerin sevince döneceğine, üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kırık ayakla yürümek kendisi kadar ailesinin de mutlu mesut günler geçireceğine, maddi açıdan çok iyi bir konuma kavuşulacağına işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments