Rüyada parfüm almak

Rüyada parfüm almak beklenen işlerin bir an önce gerçek olacağına, deyim yerindeyse başının da öne eğileceğine, koltuğunun yükseleceğine, maddi gücünün katlanacağına, yüceltileceği sözler duyacağına, yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına, yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, epey bir zarara uğrayacağına ve yaptığı işlerin tamama ermeyeceğine, hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına yorulur.

Rüyada parfüm almak gördüyseniz:

  • Biraz dikkatli olursanız, karşınızdaki kişilerin aslında sizin istediğiniz veya ihtiyacınız olan şeyleri teklif ettiğini görebilirsiniz.

Rüyada erkek parfümü koklamak maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, işlerinin yoluna gireceğine, günden güne daha artan başarılar kazanacağına rivayet eder.

Rüyada parfüm bulmak kalkınacağına ve zenginlik elde edeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada parfüm satın almak canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine, karşına hayırlı kapıların açılacağına işaret eder.

Rüyada parfüm sıkmak sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine rivayet eder.

Rüyada parfüm almak elindeki imkanların artacağına, daha sık alışveriş yapmaya, konsere ve sinemaya gitmeye, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine, küçük mutlulukların ve sevinçlerin yoğun olarak yaşanacağına işarettir.

Rüyada parfüm şişesinin kırıldığını görmek ekmeksiz ve aşsız kalacağına, yeni işlere gireceğine, yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına yorulur.

Rüyada çok parfüm sıkmak böylelikle yere daha sağlam basmayı başaracağına, çok üzüleceğine ve mutsuz olacağına tabir olunur.

Rüyada erkek parfümü almak hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceği gibi her şeyin en çoğuna ve en kalitelisine sahip olacağına, bolluğun ve verimin de artacağına yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments