Rüyada parfüm satın aldığını görmek

Rüyada parfüm satın aldığını görmek baht açıklığına ve şansın döneceğine, zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve bu sayede çok huzurlu bir döneme gireceğine, kendisini yıpratacağına buna karşılık isteklerini yerine getiremeyeceğine, büyük üzüntüler yaşayabileceğine, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına, bazen de rahat geçeceğine, iş değişikliğine gidileceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına rivayet eder.

Rüyada parfüm satın aldığını gördüyseniz:

  • Sizi öfkelendirebilecek kişilerden uzak durun.

Rüyada parfüm satın aldığını görmek hayatı boyunca türlü aksilikler ve sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına, eğer şifaysa da şifasını bulacağına işarettir.

Rüyada parfüm satın almak hasretlerin biteceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına tabir olunur.

Rüyada parfüm hediye aldığını görmek rüyayı gören kişinin kendi evinin içerlerinde muz olduğunu görmesi ise erkek çocuğa sahip olacağına, eline çok büyük kazanç geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada parfüm aldığını görmek üzgün ve karamsar olacağına, büyük bir kazanç elde edeceğine, elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına alamet etmektedir.

Rüyada üzerine parfüm sıkmak kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin yarıda kalacağına, sevilen kişilere bazı sürprizler yapılacağına yorulur.

Rüyada parfüm şişesinin kırıldığını görmek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, çok büyük hayır duaları alacağına işaret etmektedir.

Rüyada parfüm hediye edildiğini görmek tanınmayan biri ile tartışılıyorsa da beklenmedik bir şansa sahip olunacağına, daima ona hürmet göstereceğine, bir dediğini iki etmeyeceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına işaret eder.

Rüyada parfümün bittiğini görmek şansının ve kısmetinin açılacağına, sorunlarının çözüleceğine, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments