Rüyada parfüm satmak

Rüyada parfüm satmak sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına, çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine, çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine ve bu iş ile birlikte hayatının çok büyük bir hız kazancağına, hem zafer ve mutluluk hem de kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada parfüm satmak gördüyseniz:

  • Sağlıkla ilgili konular dikkat gerektiriyor.

Rüyada parfüm satmak bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine, aile bireyleri arasında bir kriz çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada parfüm yapmak rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, zahmet verecek bir durumun ortasında kalınacağına rivayet eder.

Rüyada birine parfüm vermek buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına işaret eder.

Rüyada ağıza parfüm sıkmak çok iyi sonuçlar vereceğine, dertlerinin çarelerine kavuşacağına yorulur.

Rüyada boş parfüm şişesi görmek elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, hastalığının düzeleceğine alamet eder.

Rüyada erkek parfümü sıkmak hayatı boyunca atlatamayacağı kadar büyük ve ciddi sorunlar yaşamayacağına, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine işarettir.

Rüyada yeşil parfüm görmek yüzünün güleceğine, elinin döneceğine, başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına, rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine inanılır.

Rüyada güzel kokulu parfüm görmek kendisine ait sosyal çevrede mutlu mesut yaşayacağına, tüm umutlarını, neşesini ve huzurunu yitireceğine rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments