Rüyada parfüm şişesi görmek

Rüyada parfüm şişesi görmek dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, işinin gücünün rast gideceğine ve kazancının da mutluluğunun da artacağına, keyfin kaçacağına, ağız tadının ve moralin bozulacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, kötü olayların meydana geleceğine, sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına, onunla mücadele etmekten çekinmeyeceğine fakat rakibinin kendisinden güçlü olması nedeni ile zorlanacağına, kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine rivayet eder.

Rüyada parfüm şişesi gördüyseniz:

  • İlişkinizi daha iyi bir hale getirmek için sevdiğiniz kişiye bir sürpriz yapmaya çalışın.

Rüyada parfüm şişesini boş görmek çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına yorulur.

Rüyada parfüm şişeleri görmek kişinin yüzünün güleceğine, hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına, çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına, akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine inanılır.

Rüyada parfüm şişesi almak bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine, kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına, akraba çevresindeki sorunların giderileceğine delalettir.

Rüyada parfüm şişesi görmek kafasındaki her soruya cevap bulacağına, kardeşlerin el ele vererek bir iş kuracaklarına ve rakiplerin alt edileceğine inanılır.

Rüyada parfüm şişesini kırmak yeni işler alacağına, herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine delalet eder.

Rüyada kırık parfüm şişesi görmek yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, dostları ile samimiyetini daha fazla ilerleteceğine rivayet eder.

Rüyada parfüm şişesinin kırıldığını görmek sorunların kısa sürede aşılacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine, zor gelebilecek bazı işleri kısa süre içinde sabırla ve azimle çalışarak zirveye çıkartacağına tabir olunur.

Rüyada boş parfüm şişesi görmek maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine, derdin sona ereceğine işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments