Rüyada parfüm sürmek

Rüyada parfüm sürmek aile hayatı için hayırlı adımlar atılacağına, yaşamının da istediği şekilde ilerleyerek her geçen gün çok daha güzel olacağına, onların başarıları ile övüneceğine, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, şansın yaver gideceğine, başını yastığa daha rahat koyacağına, iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada parfüm sürmek gördüyseniz:

  • Ani tepki veya hareketlerden kaçının.

Rüyada parfüm sürmek yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine ve eline aldığı tüm işlerde büyük başarı kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birine parfüm hediye etmek atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına, sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine, tövbe etmeye alamet etmektedir.

Rüyada erkek parfümü almak işin üstüne gittikçe durumun daha da kötü bir hale geldiğini fark edeceğine, çok hayırlı şeylere tabir olunur.

Rüyada üzerine parfüm sıkmak büyük kayıplara uğrayacağına, çalışkan bir kişi ile bir yola çıkılacağına yorulur.

Rüyada parfüm sıktığını görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, atılan adımların getirisinin çok büyük olacağına rivayet eder.

Rüyada parfüm kokladığını görmek kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına ve her konuda sınırsız bir şans elde edileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada ağıza parfüm sıkmak uzun süre cesaretini toplayamayacağına, üzüntülü günlerin  sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada parfüm sıkmak ve koklamak bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, evindeki huzurun, anlayışın, sevginin, saygının ve iletişimin bozulacağına yorulmaktadır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments