Rüyada parlak buz görmek

Rüyada parlak buz görmek maddi ve manevi kaynakların kısa süreli olarak zarara uğrayacağına, çevresindeki bazı kişilerin adını lekelemeye çalışacaklarına ve yine bu kişilerin kendisi hakkında onur ve gurur kırıcı laflar edeceğine, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine, yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına, kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, mali olarak birkaç ay boyunca dara düşüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada parlak buz gördüyseniz:

  • Olan biten gelişmeleri anlamakta zorlanabilir veya olaylar karşısında şaşırabilirsiniz.

Rüyada parlak buz görmek rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, rakiplerin çok ağır yenilgilere uğratılacağına delalettir.

Rüyada parlak cami görmek yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine ve daha sonra çok güzel ve kazançlı günlerin başlayacağına, kazancını artıracağına delalet etmektedir.

Rüyada gökyüzünde parlaklık görmek sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine, zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada parlak taşlı yüzük görmek sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına rivayet eder.

Rüyada parlak kumaş görmek yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına, çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına ve bu sayede en doğru kararı vereceğine inanılır.

Rüyada parlak tepsi görmek mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, güzel ve mutlu günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada parlak siyah elbise giymek aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine, bu yüzden çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına delalettir.

Rüyada parlak siyah ayakkabı görmek üzüntülerinin son bulacağına, başına türlü belalar geleceğine ve çok zor durumlar atlatmak zorunda kalacağına alamet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments