Rüyada parlak kum görmek

Rüyada parlak kum görmek başına uğursuz olayların geleceğine, aile hayatında kendisini çok sevindirecek bazı gelişmeler yaşayacağına, rızkının azalacağına, kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına, zorluk, zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına, bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine, çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına, çok kötü hissedileceğine, kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada parlak kum gördüyseniz:

  • Kulaktan dolma bilgilerin sizi sinirlendirmesine izin vermeyin.

Rüyada parlak kum görmek hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok mutlu olacağına inanılır.

Rüyada saçları parlak görmek duaların boşa gideceğine, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına işarettir.

Rüyada çok parlak yıldız görmek allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini görmeyi nasip edeceğine, de rahatının yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada parlak göz görmek uzun zamandan beri görmediği mutlulukları bulacağına, hikmet sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada parlak taşlı elbise giymek yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına, yanlış kişilere denk geleceğine işarettir.

Rüyada yüzü parlak görmek çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada parlak boncuk görmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve çok büyük maddi zararlar edeceğine, iyi haberler alınacağına rivayet eder.

Rüyada uzun ve parlak saç görmek toplum içinde daha oturaklı davranacağına, çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments