Rüyada parlak mermer görmek

Rüyada parlak mermer görmek deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, ona imkânları el verdiği oranda destek sağlayacağına, iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının sona ereceğine, girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, haksızlığa uğranacağına, ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine, esenlik, rahatlık ve ferahlık bulacağına, yanlış bir karar vereceği için  eline geçen fırsatları kaçıracağına, âlim kişiler arasına gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada parlak mermer gördüyseniz:

  • Mevcut konularla ilgili gözlemledikleriniz, aslında perde arkasında devam eden şeylerle ilgisiz olabilir.

Rüyada parlak mermer görmek eline geçen yüklü miktarda kazancı hayırlı bir iş için kullanacağına, çok rüyada başkası tarafından taşlanmak alınan bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine tabir olunur.

Rüyada mermer tezgah görmek bunun sonuçlara ve kişinin elde edeceği galibiyetlere de negatif şekilde yansıyacağına, hayatındaki rahatlığın artacağına işaret etmektedir.

Rüyada mermerden merdiven görmek işlerinin kötüye gideceğine, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına, mutluluk verici olayların yaşanacağına işaret eder.

Rüyada mermer zemin görmek hayırlı bir birlikteliğe yelken açılacağı, azmiyle takdir topladığı gibi, yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına işaret eder.

Rüyada mermer mezar taşı görmek güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, kazancından başkalarına da vereceğine işaret eder.

Rüyada kırılmış mermer görmek deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine, bunlardan istediği ve beklediği karı elde etmeyi başaracağına rivayet eder.

Rüyada mermer mezar görmek yüklü miktarda para kazanacağına, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına ve güzel ve zevkli bir işte yüksek mevkilerde bir işe gireceğine delalet eder.

Rüyada mermer kırılması görmek hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, hatalı yollara sapılacağına delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments