Rüyada parlak örtü görmek

Rüyada parlak örtü görmek hayırlı bir şekilde başlayan bazı projelerin zarar ederek yarıda kalacağına, çok hayırlı ve güzel haberler alacağına, deneyimli biri ile ortaklık kuracağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine, kendisine kötülük gelmemesi için o kişinin gözetimi altında bulunacağına, kendi işine sahip olacağına, insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada parlak örtü gördüyseniz:

  • Paranıza sahip çıkmanız gerekiyor ya da harcayacaksanız evinizle ilgili konulara harcamanızda fayda var.

Rüyada parlak örtü görmek büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine, hoş olaylar yaşayacağına işarettir.

Rüyada parlak çiçek görmek sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına, mutluluğunun daim olacağına, eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada parlak taşlar toplamak tartışma yaşayacağına, onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine, dedikoduya tabir olunur.

Rüyada parlak yüzük takmak kendisini çok iyi hissedeceğine, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, işlerinin bozulacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine işaret eder.

Rüyada parlak renk görmek yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, hayallerin gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada parlak kapı görmek hayal ettiği ancak bir türlü gidemediği tatile çıkacağına, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına inanılır.

Rüyada parlak görmek attığı hayırlı adımların kendisini mutluluğa ve zafere taşıyacağına, sıkıntılı günler yaşayan eski kocasına destek olacağına alamet eder.

Rüyada parlak iğne görmek şansının kendinden yana olacağına ve kaderin nihayet yüzüne güleceğine, bir sebeple bir dönem üzüleceğine tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments