Rüyada parlak taş görmek

Rüyada parlak taş görmek iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına, girdiği projelerden zararla çıkacağına, bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, sorunların aşılacağına, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine, başarılarının çoğalacağına, bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına ve üstesinden gelemeyeceği sorumlulukların altına girmeyeceğine, hatta gerekirse bu uğurda herkesi karşısına alarak yine her şeyi arkasında bırakmayı dahi göze alabileceğine alamet etmektedir.

Rüyada parlak taş gördüyseniz:

  • İş birlikleri veya ilişkiler sizi bazı konularda engelleyebilir.

Rüyada yeşil parlak taş görmek mutlu olunacağına, gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine, uzun bir ömre sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada parlak taşlı elbise giymek işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına, maddi ve manevi kaynakların kısa süreli olarak zarara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada parlak taşlar toplamak kişinin daha çok kazanacağına, onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada parlak taşlı yüzük görmek başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, bu arada yemek zevklerini değiştireceğine, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararın gittikçe daha da artacağına yorulmaktadır.

Rüyada parlak taş bulmak beklentilerinin yerine geleceğine, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına tabir olunur.

Rüyada parlak taş toplamak rüyayı gören kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine, ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz parlak taş görmek ömrünün sonuna kadar tek bir iş yapacağına, şans ve bereket kapılarının açılacağına rivayet eder.

Rüyada parlak taş görmek kendisini yalnız hissettiğinde yanında kimseyi bulamayacağına, gülmeye hasret kalacağına, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments