Rüyada parmağında yeşil yüzük görmek

Rüyada parmağında yeşil yüzük görmek geçim derdinin baş göstermeyeceğine, çok mutlu olacağına ve çok sevineceğine, çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, hasret çekenlerin kavuşacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına delalettir.

Rüyada parmağında yeşil yüzük gördüyseniz:

  • Acele hareketlere bağlı sakarlıklar dikkat gerektiriyor.

Rüyada parmağında yeşil yüzük görmek sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına, hayırlı adımlar atacağına delalet eder.

Rüyada yüzük parmağında yüzük görmek çevresinde herkesin sözüne güvendiği, sevip saydığı bir birey olunacağına, kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada parmakda yüzük görmek sıkıntılarının ve sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine, şansını kendi eliyle engelleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada baş parmakta yüzük görmek yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine ve bu sayede herkesin kıskanarak bakacağı işlere imza atacağına, sevdiği kişilerin yardımı ve destekleri sayesinde kendisini çok hayırlı ve güzel işlerin içinde bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin parmağında nişan yüzüğü görmek geçim sıkıntısı yaşanmayacağına, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına alamet eder.

Rüyada yüzük parmağı görmek ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine ve bunların sonuçlarının kişinin tüm özel hayatına, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir başkasının parmağında yüzük görmek rüya sahibinin kadın olması halinde de evde sözü geçen kimse olacağına, hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, bayram tadında bir ömür geçireceğine delalettir.

Rüyada sevdiğin erkeğin parmağında yüzük görmek kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine, rüyasında salatalık toplayan kişi kadın ise, temiz saf bir adamla evlenebileceğine delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments