Rüyada parmağını morarmış görmek

Rüyada parmağını morarmış görmek ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına, kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına, zararlı alışkanlıkları olan bir akrabasını ailesinden uzaklaştıracağına, kısmetinin açılacağına ve aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, her istediğini elde edeceğine, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, ibadetlerini her zaman vaktinde yerine getireceğine rivayet eder.

Rüyada parmağını morarmış gördüyseniz:

  • İşlerinizi yapması için başkalarına güvenemezsiniz.

Rüyada mor parmak çalışmaları kötüleyeceğine, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, her günün kendisine daha büyük keyif vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada morarmış parmak görmek çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına, yönlendireceğine işarettir.

Rüyada mor pardesü görmek iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, geçim sıkıntısından kurtulacağına, böylelikle yüzünün güleceğine delalettir.

Rüyada mor pardesü giymek çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına rivayet eder.

Rüyada parmağını morarmış görmek bunun itibarının sarsılmasına neden olacağına, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine delalet eder.

Rüyada mor parmak görmek dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, ancak daha sonra ortaya çıkan dini duygulara cevap vereceğine yorulur.

Rüyada mor şalvar görmek alacağı hayırlı kararların geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, rızkın, verimin, bolluğun ve bereketin artacağına işarettir.

Rüyada mor şeker görmek sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, borçlarını ödemekte zorlanacağına alamet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments