Rüyada parmak ameliyatı olmak

Rüyada parmak ameliyatı olmak zora girmiş bir işin düze çıkacağına, muradın olacağına, insanlara olan güvenini kaybedeceğine, eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına ve onu kaybedeceğine, huzurunun da yerine geleceğine, ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına işarettir.

Rüyada parmak ameliyatı olmak gördüyseniz:

  • Bazı konulara yaklaşımınız üzerine yapılacak konuşmalar, tarzınız olmamasına rağmen zaman ayırmayı gerektirebilir.

Rüyada parmak ameliyatı olmak kötü biri ile karşılaşılacağı veya onunla bir işe girişileceğine, yetenekleri üzerinde daha fazla uzmanlaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada parmaktan ameliyat olmak bir anda karamsarlığa kapılacak olan rüya sahibinin düşünmeden alacağı kararlar yüzünden daha sonra rahatsızlık duyacağına, kişinin şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine delalettir.

Rüyada bilekten ameliyat olmak gönül hoşluğu içinde olacağına, hafifleyeceğine, atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine işarettir.

Rüyada kendini ameliyat edilirken görmek maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine, berekete ve bolluğa kavuşulacağına işaret etmektedir.

Rüyada babasını ameliyat etmek çok hayırlı kısmetler ile tanışacağına, elinde bulunan işten ayrılmak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada birini ameliyat olmuş görmek rüyada görülen kişi tanınıyorsa onun kederine ortak olunacağına, bir sebeple çok üzülüp büyük sıkıntılar çekeceğine işarettir.

Rüyada ameliyat olmaktan vazgeçmek iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına, çok daha iyi bir konuma geleceğine, büyük miktarda para kazanacağına, bu paralar ile insanlara büyük iyilikler ve yardımlar yapacağına ve allah katında çok büyük sevaplar işleyeceğine yorulur.

Rüyada boğazdan ameliyat olmak sevdiği kişiyle de arasının soğuyacağına, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments