Rüyada parmak sallamak

Rüyada parmak sallamak aralarındaki bağlılığın ve sevginin daha da artacağına, büyük bir yükten kurtulacağına, mahsurlu ve yasak olan bir şeyi yapmaya, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına, parasal olarak genişliğe çıkılacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına, sıkıntıların sona ereceğine, rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine alamet eder.

Rüyada parmak sallamak gördüyseniz:

  • Bazı gelişmeler şaşırtıcı olabilir.

Rüyada parmak sallamak evdeki bu huzurlu ortamın rüya sahibinin meslek hayatında da başarılı olmasına vesile olacağına, parasının ve malının eksilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada boş beşik sallamak boş kuruntularla uğraşacağına, stresli bir ortama gireceğine, üzüntülü bir duygu haline bürüneceğine alamet etmektedir.

Rüyada bebek salladığını görmek fakirlikten kurtulacağına, mal mülk edineceğine, çok üzüleceğine, çok yıpranacağına işarettir.

Rüyada birinin el salladığını görmek fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine ve çok daha iyi fırsatlar ile karşılaşacağına, birikimlerini işine yatırarak daha da zengin biri olacağına yorulmaktadır.

Rüyada bebeği beşikte sallamak işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına, aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine işarettir.

Rüyada otobüse el sallamak sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına, yeni bir işe girip yeni bir şehre taşınacağına tabir olunur.

Rüyada birine el sallamak zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına, sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine işarettir.

Rüyada ayağımda bebek salladığını görmek hak yolunu tutacağına, yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına, rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments