Rüyada parmak şıklatmak

Rüyada parmak şıklatmak yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, başarısızlıklara düşeceğine, işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına, kişinin hareketli yaşamından memnun kalacağına, olumlu değişiklikler yaşayacağına, verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına, makamının sürekli yükseleceğine, işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, bolluk ve bereket içinde geçeceğine delalettir.

Rüyada parmak şıklatmak gördüyseniz:

  • Bir münakaşaya karışmanız ya da aşırı gayret sarf etmeniz gereken bir işe girişmeniz olasıdır.

Rüyada parmak şıklatmak kazancının eksileceğine, yatırımlarından yana zarar edeceğine ve bu nedenle tüm düzeninin, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına, yapılan işte çok zarar edileceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada parmağından altın yüzük çıkarmak kalp kıracağına, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada parmağa diken batmak çok kazançlı yatırımlara gireceğine, hayallerine kavuşarak çok mutlu ve sevinçli bir hayata sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada sol baş parmağını kesmek dertlerinin dermanını bulacağına, hayırlı ve güzel haberlerin alınması sayesinde işlerin çok hayırlı bir hale geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada küçük parmak atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına delalettir.

Rüyada başkasının parmaklarının kesildiğini görmek zor zamanların biteceğine, kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına delalet eder.

Rüyada altı parmaklı olduğunu görmek yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine, refaha erileceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başka birinin parmağında yüzük görmek çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine ve daha sonra yaşanan bir olayın ardından aradaki sorunların kendiliğinden çözüme kavuşacağına tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments