Rüyada parmak yok görmek

Rüyada parmak yok görmek ekmeksiz ve aşsız kalacağına, ödeme güçlü çekeceğine, manevi açıdan tatmin olmanın ötesinde, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine, bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada parmak yok gördüyseniz:

  • Bir alım için bir dosta arkanızı dönüyorsunuz.

Rüyada parmak yok görmek hakkında dedikodu çıkarılacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, üzüleceğine, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yokluk görmek hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına, üstüste gelecek kötü haberler yüzünden işle ilgili adım atmaktan çekinileceği  işaret etmektedir.

Rüyada yokus yukarı çıkmak kazancın günden güne daha da artacağına, kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine tabir olunur.

Rüyada merdivenin yok olduğunu görmek kazancında da artış meydana geleceğine, doğru iş ortaklığı yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada eli yok görmek günah işleyeceğine, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayın yok olduğunu görmek büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına işaret eder.

Rüyada dünyanın yok olduğunu görmek hayal ettiği ve uzun zamandan beri istediği şeylere kısa sürede iyi bir şekilde kavuşacağına, çok büyük miktarda para kazanacağına ve bu sayede yapmak istediği her şeyi yapıp kendi düşüncelerine göre hayatına yön vereceğine işarettir.

Rüyada burnunun yok olduğunu görmek kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine ve başarılı olacağına alamet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments