Rüyada parmaklar görmek

Rüyada parmaklar görmek psikolojik sorunların geride kalacağına, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına, ticaretin büyüyeceğine, rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına, her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine alamet eder.

Rüyada parmaklar gördüyseniz:

  • Evinizi veya özel yaşamınızı ilgilendiren değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz.

Rüyada parmağında yüzük olduğunu görmek kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına ve ele birçok fırsat geçirileceğine, kalıcı ve gerçek dostluklar edineceğine ve yaşamdan istediği kadar haz alacağına alamet etmektedir.

Rüyada satırla parmak kesmek emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada parmak ameliyatı olmak yüksek diploma alacağına, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine inanılır.

Rüyada çocuğunun parmaklarını kesmek tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine, her türlü esaretten, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayak parmağı emmek mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına, kendi işlerine bakmaları için baskı yapacağına delalettir.

Rüyada makata parmak atmak elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına, başarılı olunacak bir duruma gelineceğine ancak bazı sorunlar yaşadığı için manevi olacak boşluk yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada parmağından iğne vurulmak iş hayatında çok tanınan ve güvenilen biri olunacağına, kısa sürede atılacak olan başarılı adımlar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine tabir olunur.

Rüyada köpeğin parmağını ısırdığını görmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, kişisel yeteneklerini geliştireceğine işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments