Rüyada parmakları kesmek

Rüyada parmakları kesmek borçlarını kolayca ödeyeceğine, daha sonra işlerin kötüye gitmesi yüzünden bazı borçlar alınacağına, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine, çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, bazı ortaklıklar gerçekleştireceğine, yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine yorulur.

Rüyada parmakları kesmek gördüyseniz:

  • Kendinizle veya evinizle ilgili konulara daha fazla zaman, emek ya da para harcamanız durumunda olumlu geri dönüşler alabilirsiniz.

Rüyada yüzük parmağını kesmek ekonomik olarak kalkınacağına, rüya sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine işaret eder.

Rüyada baş parmağı kesmek yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, parasal kaygılardan kurtulacağına alamet eder.

Rüyada ayak parmağı kesmek allah tarafından çok büyük yardımlara mazhar olunacağına, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çocuğunun parmaklarını kesmek helal kazanca sahip olunacağına, rahatsızlıklarla boğuşulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendi işaret parmağını kesmek üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine, bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendi parmağını kesmek can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına tabir olunur.

Rüyada satırla parmak kesmek projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, engellerin ve aksiliklerin yok olacağına, başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine rivayet eder.

Rüyada ayak parmaklarını kesmek rüyayı gören kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, stresinin çoğalacağına, gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments