Rüyada parmakları olmamak

Rüyada parmakları olmamak dinlenmek için zaman yaratılmazsa bir süre sonra vücudun iflas edeceğine, sorunlu zamanlar geçireceğine ve sosyal hayatında endişe ve korku içinde olacağına, kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına, çok mutlu olacaklarına ve çok güzel bir hayat sürüleceğine, hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına, en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine, işlere burnunu sokan insanlar olacağına, çok büyük çaba sarf edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada parmakları olmamak gördüyseniz:

  • Farklı prensipleri, ölçüleri veya yaşam tarzı olan bir kişiyle ilişkinizi sorgulamanız duygusal sorunlara neden olabilir.

Rüyada parmakta yüzük çıkartmak bunlar sayesinde hayata karşı güçlü olacağına, atılan adımların zorluk yaratacağına işarettir.

Rüyada mavi pardesü giymek iş hayatında çok rahat edeceği bir çalışma ortaya koyacağına, onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına delalet etmektedir.

Rüyada parmaksız eldiven görmek evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine, kişinin saf kalbinden geçirdiği tüm dileklerin gerçek olacağına alamet eder.

Rüyada bordo pardesü giymek bir ömür olacağına, aşırı bencil davranarak sevdiklerini üzeceğine delalet eder.

Rüyada parmağından altın yüzük çıkarmak sahip olacağı yaşanılır hayat sayesinde geçmişte çektiği tüm çileleri, yoklukları ve hastalıkları unutacağına, işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına işarettir.

Rüyada sol parmakta alyans görmek başka bir şehirde yeni arkadaşlıklar kuracağına, tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada parmağının kesilmesini görmek güveninin artacağına, yollarının açılacağına ve hayatında düğüm olmuş konuların çözüleceğine, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada baş parmağını kesmek kendisine karşı kurulan kumpaslardan hiçbir zarar görmeden kurtulacağına, huzur dolu günler geçireceğine delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments