Rüyada parmaksız eldiven görmek

Rüyada parmaksız eldiven görmek asık yüzlerin güleceğine, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına, ağız tadına ve neşeye kavuşacağına, hayatına yeni ve temiz bir sayfa açacağına, kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine, rızkın da aynı oranda çoğalacağına, büyük kazançlar elde edeceğine ve eline geçen bütün işleri çok düzgün bir şekilde çözerek insanların takdirini ve saygısını kazanacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine rivayet eder.

Rüyada parmaksız eldiven gördüyseniz:

  • Bir kişinin güvenilirliği konusunda emin olmanıza ya da tamamen güveninizi kaybetmenize neden olacak gelişmeler yaşanabilir.

Rüyada parmaksız eldiven görmek ticaretinin genişleyeceğine ve itibarının da artacağına, işlerinde atılıma geçeceğine, başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kirli eldiven görmek kötü günler geçireceğine, yıpranacağına, bir sebeple çok büyük ve çok güzel çalışmalar yapmak amacıyla kendisini kısa bir süre için diğer insanlardan ayırıp daha rahat bir şekilde kendi işlerine bakacağına yorulmaktadır.

Rüyada eline eldiven takmak elindekilerin tadını doyasıya çıkaracağına, onu doyasıya yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada eldiven satmak dedikodudan ve iftiradan sakınacağına, aile içinde de bereketin artacağına alamet eder.

Rüyada tek eldiven giymek gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına, kişinin gönlünü alacağına işaret eder.

Rüyada kına eldiveni görmek dedikodulara alet edilen ismi nedeniyle insanlarla ilişkilerinin bozulacağına, anne babaya müjde verileceğine, kendi işinin sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada plastik eldiven görmek haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına, işinin gücünün rast gideceğine ve kazancının da mutluluğunun da artacağına alamet etmektedir.

Rüyada ameliyat eldiven görmek kazaya ve belaya çok yaklaşacağına, huzurlu günler görüleceğine, zor zamanların geride kalacağına işarettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments