Rüyada parmaklarını görmek

Rüyada parmaklarını görmek elinde bulunan imkânlara rağmen insanlara olan güveninin sarsılmasından ötürü iş hayatından uzunca bir süre uzak kalacağına ve kendisinin hiç bilmediği bir konuda bazı insanlar tarafından öne sürüleceğine, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına, belaya ve derde düşeceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına, ailesinden ciddi bir uyarı alacağına, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına, çok hızlı bir şekilde çözüm beklerken bazı aksamalardan ötürü endişeye kapılacağına, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine delalet eder.

Rüyada parmaklarını gördüyseniz:

  • Kibirli veya ukala bir imaj yaratmamaya çalışmak için ekstra gayret göstermek durumunda kalabilirsiniz.

Rüyada başka birinin parmağında alyans görmek elinde bulunan ve kendisini çok daha zor durumlarda idare etmesi için sakladığı bir miktar parayı yeni işi için harcayacağına, sıkıntılı ve sorunlu kişilerin neden olabilecekleri sorunlara karşı hayattan çıkarılacağına delalet eder.

Rüyada işaret parmakta yüzük görmek bir şirketler zincirine sahip olunacağına, yeni bir sosyal çevreye gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşil pardesü giymek mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına, yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine inanılır.

Rüyada parmağına iğne battığını görmek rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına, mesleki anlamda kendini ve pozisyonunu geliştirmek için yeni ortalıklar ve yeni yatırımlar yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüzük parmağının kesildiğini görmek sorunların biteceğine, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına, yol yordam öğretileceğine ve bazı konular hakkında bilinen şeylerin anlatılarak tecrübe sahibi olması sağlanacağına işaret eder.

Rüyada parmak yüzük görmek kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, elinde bulunan imkânların çok daralacağına, yorumlanırken, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına delalettir.

Rüyada parmak ısırıp koparmak çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine, yüzünün eskisi gibi güleceğine ve çok büyük bir sevinç duyacağına alamet etmektedir.

Rüyada parmağını kesmek tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına, elindekini de bitireceğine işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments