Rüyada yeşil pardesü giymek

Rüyada yeşil pardesü giymek keyfinin kaçacağına, kişinin günahlarına tövbe etmesi, sık sık alışverişe gidebileceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, yakasını belalardan ve belalı işlerden sıyıracağına, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına, bu sayede yüzünün güleceğine, eşinin kendisine her konuda destek vereceğine delalet eder.

Rüyada yeşil pardesü giymek gördüyseniz:

  • Etrafınızdaki herkes yeterince dürüst, sadık veya belli konular için yeterli olmayabilir.

Rüyada yeşil pardesü giymek zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine, israf etmeden, kazancını başkalarıyla da paylaşacağına, çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil pardesü giydiğini görmek endişe edilen durumların ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine, kendi tecrübelerini aktararak kişiyi ticaret hayatına hazırlayacağına yorulur.

Rüyada sarı pardesü giymek bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, kazanılan başarıların yarardan ziyade zarar getireceğine tabir olunur.

Rüyada deri pardesü giymek sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, zorlukların artacağına, kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına işaret eder.

Rüyada başkasının pardesüsünü giymek mutlu olunacağına, gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine, fikirlerinin çatışacağına ve bu kimselerle muhabbetinin biteceğine tabir olunur.

Rüyada krem pardesü giymek sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına, ticaretinin açılacağına ve günlerinin güzelleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz pardesü giydiğini görmek destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, zahmete düşeceğine yorulur.

Rüyada siyah pardesü giymek ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine, iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments