Rüyada paşanın elini öpmek

Rüyada paşanın elini öpmek günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına, etrafındaki insanlara karşı mahcup olacağına, manevi anlamda çok yol katedileceğine, gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, işlerinin kendisini çekemeyen insanlar tarafından baltalanacağına, alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine, yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına, çok büyük bir iş şansı kazanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada paşanın elini öpmek gördüyseniz:

  • Adeta bir gerilim hattı var.

Rüyada paşanın elini öpmek üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine yorulur.

Rüyada askeri paşa görmek sorunlarını çözüme kavuşturacağına, üzüntülerinden kurtulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, mutluluğun aileye geri döneceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına tabir olunur.

Rüyada paşa kılıcı görmek başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, bu yüzden bazı sorunlarla muhatap olacağına, çalışmaları ve emeklerinin karşılığını alarak bol kazanç elde edip, ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına alamet etmektedir.

Rüyada emekli paşa görmek malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına, yaralayacağına ve küstüreceğine işaret eder.

Rüyada paşa olmak herkesin yardımına koşan rüya sahibinin başı sıkıştığında çevresinde pek çok insan göreceği için mutluluk duyacağına, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına işarettir.

Rüyada paşa kılıcı çiçeği görmek hayatına bakacağına, hayırlı bir yuva kuracağına işarettir.

Rüyada ishak paşa sarayı görmek hayallerine ulaşacağına, huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına delalettir.

Rüyada osmanlı paşası görmek yeni bir eve sahip olunacağına, sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine alamet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments