Rüyada pasta ve kurabiye görmek

Rüyada pasta ve kurabiye görmek huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, bir daha işyerine gelmeyeceğine, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine, aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, işlerin kötü gidişatının tersine döneceğine, daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine ve kazanılan paranın daha da arttırılacağına, güzel gelişmeler yaşayacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına yorulur.

Rüyada pasta ve kurabiye gördüyseniz:

  • Bazı konularda kuralları veya koşullarınızı belirtmeniz umulmadık bir şekilde olumsuz sonuçlar doğurabilir.

Rüyada kurabiye pasta görmek sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine delalettir.

Rüyada pasta ve kurabiye görmek can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına, her geçen gün daha ünlü olunacağına ve çalışmalarla birlikte çok iyi bir noktaya gelineceğine delalet eder.

Rüyada şekerli kurabiye yemek çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, dinine bağlı kalacağına yorulur.

Rüyada elmalı kurabiye yapmak üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada kurabiye çalmak karanlıkların aydınlanacağına, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, bu nedenle düzeninin bozulacağına ve sahip olduklarının da elinden kayıp gideceğine alamet eder.

Rüyada pişmiş kurabiye görmek sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, iş hayatı içinde yaşadığı üzücü olaylardan kısa süre içinde kurtulacağına yorulur.

Rüyada tuzlu kurabiye yapmak mal ve mülk sahibi olup refah içinde yaşayacağına, ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına rivayet eder.

Rüyada cevizli kurabiye yemek kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, sıkıntılı günler yaşayacağına işarettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments