Rüyada patlıcan almak

Rüyada patlıcan almak elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına deyim yerindeyse gün yüzü göreceğine, kötü ve zor günler yaşayacağına, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına ve yakın bir zamanda işsiz kalabileceğine, çok iyi yerlere geleceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, arasında düşmanlık olan kişilerle düşmanlığı ve küslüğü kaldıracağına, döktüğü alın terinin karşılıksız kalmayacağına, eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada patlıcan almak gördüyseniz:

  • Garip, çılgın ya da sadece değişik olarak adlandırılabilecek davetler söz konusu olabilir.

Rüyada yeşil patlıcan görmek hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine, herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, çok iyi işler ortaya konacağına alamet eder.

Rüyada patlıcan aldığını görmek bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına, yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bahçeden patlıcan toplamak kötü ve hasta günler geçireceğine, ancak atacağı bazı adımlar sayesinde bu sorunlardan kurtulup yaptığı şeyden ötürü büyük pişmanlık yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada bozuk patlıcan görmek yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına, maddi olarak çok kayıp vereceğine rivayet eder.

Rüyada kuru patlıcan dolması yemek kurulan yeni yaşamda isteklere kısa zamanda erişileceğine, hastalıkların sona ereceğine ve sağlıklı günlerle beraber huzurun da artacağına inanılır.

Rüyada patlıcanlı kebap görmek akıl vereceğine, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına inanılır.

Rüyada uzun patlıcan görmek yaşanan sıkıntıları ve sorunları ortadan kaldıracağına, hareketleneceğine ve sürpriz gelişmelere gebe olacağına yorulmaktadır.

Rüyada patlıcan tavası görmek kendisini korumaya alacağına, aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine, çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments