Rüyada yeşil patlıcan görmek

Rüyada yeşil patlıcan görmek yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine, kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına, güzel günlerine gölge düşeceğine, aralarından su sızmayacağına, yüzünün her daim güleceğine, hatalarını fark edeceğine ve onları tekrar etmemek için kesin bir karar alacağına, konforunun ve lüksünün yerinde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil patlıcan gördüyseniz:

  • Ailenizle veya arkadaşlarınızla yapacağınız konuşmalar sizi aydınlatabilir.

Rüyada patlıcan ve yeşil biber görmek var olan hastalıklarının şifa bulacağına, işlerinin çok yolunda gideceğine delalet eder.

Rüyada yeşil patlıcan görmek sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına, akıllı ve doğru işler yapması sayesinde rızkının her geçen gün artacağına işaret etmektedir.

Rüyada patlıcan ektiğini görmek kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine, sıhhat ve huzur bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada patlıcan çitili görmek sorunların ve sıkıntıların son bulacağına, rahat nefes alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada uzun patlıcan görmek istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine ve işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına, yaşanan kırgınlıkların sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada kuru dolmalık patlıcan görmek eskiden beri aklınızda olan ve yapmak istediğiniz şeyler için daha fazla emek vermeye başlayacağınıza, ailesine, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına işaret eder.

Rüyada patlıcan yetiştirmek rakibine karşı galibiyet kazanacağına, eşi ile arasında tatsız münakaşalar geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada patlıcan ezmek devletle ilgili bazı sıkıntılar çıkacağına, suç işleyeceğine işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments