Rüyada ayağında fazla parmak görmek

Rüyada ayağında fazla parmak görmek işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine, çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına, geçim derdine düşeceğine, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine ve çok mutlu olacağı bir hayata adım atacağına, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına, insanların karşısında saygıyla eğileceği ve onların sevgisine nail olacağı kadar büyük ve güzel işler yapacağına, aileyle iş yapmayacağına, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada ayağında fazla parmak gördüyseniz:

  • Hertür aksilik olabilir.

Rüyada ayak parmağı fazla görmek zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, mantık ile verdiği bir karar yüzünden büyük zarara uğrayıp kararından çok büyük pişmanlık duyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayağında fazla parmak görmek yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına, yenileneceğine, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada ayak parmağının fazla olduğunu görmek yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, işinin gücünün rast gideceğine, aile hayatının sorunsuz olacağına tabir olunur.

Rüyada fazla ayak parmağı görmek yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine, gözyaşının kuruyacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada ayak parmaklarını fazla görmek geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine inanılır.

Rüyada parmak sayısını fazla görmek kafasındaki tüm soru işaretlerine de cevap bulacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine inanılır.

Rüyada elde fazla parmak görmek içine düştüğü zor durumu kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, para sıkıntısı çekmeden, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayakta fazla parmak yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına, sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına, geçim derdine düşeceğine alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments