Rüyada patrondan korkmak

Rüyada patrondan korkmak sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine, sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine, hayırlı kişilerle tanışılacağına, karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına, çok daha iyi bir hayata sahip olacağına, sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına ve bu kişinin sağlığının yakın zamanda allah’ın izni ile sağlığının yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada patrondan korkmak gördüyseniz:

  • Karmaşaya katılmaktan çekinmeseniz bile, size kimsenin yardımcı olmayacağını hatırlamanızda fayda var.

Rüyada patrondan korkmak attığı adımların kendisine sevinçli ve güzel olaylar olarak döneceğine, çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada patrondan uyarı almak sıkıntılardan kurtulup huzur bulmaya, dönmeyen şansın artık döneceğine, sorunların ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada patronuyla öpüştüğünü görmek aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına delalet eder.

Rüyada patrondan azar yemek yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına, canını dişine takarak kazandıklarını kaybedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada patronun ailesini görmek iş hayatında ve aile hayatında çok iyi gelişmeler yaşayacağına, devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, hayırlı bir işe iştirak edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada iş patronunu görmek doğru seçimler yapacak olan rüya sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına, herhangi bir para sıkıntısı çekmeden, yolunda huzurla devam edeceğine, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine inanılır.

Rüyada patron dövmek rızkının genişleyeceğine, mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına, hayal ettiği şeylere kavuşacağına, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına ve refaha ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada patron eli öpmek aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine yorulmaktadır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Lale

Rüyamda patronumun odasını toparlamaya gidiyordum o odada yoktu benim arkam dönük halde bir anda elini omuzumda hissettim aniden çok korktum ve o anda yarı baygın kaldım sonra ilgilenmeye başladı benimle bense korkudan gözümü acamiyordum