Rüyada patronla el sıkışmak

Rüyada patronla el sıkışmak başarılı bazı çalışmaların ardından çok istediği ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, işlerden hayır gelmeyeceğine, tatile çıkıp hem fiziksel, hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına, çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına, mali olarak çok güçlü hale geleceğine, malını ve parasını sağlama alacağına, sorunlarını halletmeyi başaracağına, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine, hayırlı başlayan işlerin kısa zaman içinde zorlaşacağına delalettir.

Rüyada patronla el sıkışmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızı eğlenceyle karıştırmayın.

Rüyada patronla el sıkışmak sorunlarının günden güne artacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, çok üzüleceğine ve daha sonra gelecek güzel haberler ile çok büyük bir sevinç yaşayacağına işaret eder.

Rüyada kadınla el sıkışmak sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına işarettir.

Rüyada ölü biriyle el sıkışmak hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine ve daima alt kadrolarda iş bulacağına, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada müdürle el sıkışmak büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına, malının ve parasının da artacağına alamet eder.

Rüyada birinin elini sıkı sıkı tutmak bir sebeple sıkıntıların tekrar artacağına, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına ve bu sayede istediği herşeye kavuşup hemen ardından hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine işaret eder.

Rüyada tanıdık biriyle el sıkışmak maddi durumunuzun düzeleceğine, kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine alamet eder.

Rüyada elini kapıya sıkıştırmak rüya sahibinin hayatından razı geleceğine, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına, hayal ettiği ancak bir türlü gidemediği tatile çıkacağına tabir olunur.

Rüyada eli sıkışmak eline büyük fırsatlar geçeceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına, sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments