Rüyada patronla kavga etmek

Rüyada patronla kavga etmek yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, sahip olduğu nimetin artacağına, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına, bolluk içinde yaşanacağına, uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, bu sayede haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine, eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına, yaşamdan elini eteğini çekeceğine, rakiplerini alt edeceğine, işlerinin aksayacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına rivayet eder.

Rüyada patronla kavga etmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda olumlu gelişmeler var, sevdiğiniz bir kişiyle zaman geçirmeniz ilişkinizi kuvvetlendirebilir.

Rüyada eski patronla kavga etmek gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine ya da kendisini azarlayan kişiye karşılık vereceğine ve bu şekilde insanları vazgeçirmeye ve kendisinden uzaklaştırmaya çalışacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine işarettir.

Rüyada patronla kavga ettiğini görmek üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, eşler arasında maddi sebeplerden ötürü yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına işarettir.

Rüyada patronla kavga etmek çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, işlerinin ve düzeninin bozulacağına delalet eder.

Rüyada patronuyla kavga etmek girilecek olan işlerde çok saygın kişiler ile çalışılacağına, geri dönüşü olmayan bir hata yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada patronla yolculuk yapmak dingin ve huzurlu bir ruh haline kavuşacağına, insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine ve suratının asılacağına alamet etmektedir.

Rüyada patronun aşık olduğunu görmek kişinin eninde sonunda istediği hayata kavuşacağına, güç alacağına, bu sayede kötü halden iyi hale geçeceğine rivayet eder.

Rüyada patron koltuğu görmek bereketin ve neşenin eksik olmayacağına, sorunlarını teker teker aşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada patronu öpmek sevilen kişilerle kurulacak bir işle birlikte özgüvenin daha da artacağına, planlarının gerçekleşeceğine alamet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments