Rüyada ayağında yara olduğunu görmek

Rüyada ayağında yara olduğunu görmek şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına, kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine, atılan adımların zarar getireceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, üzüntülerin sona ereceğine, onların bir dediğini iki etmeyeceğine, dini anlamda yapılan araştırmaların ve okumaların kişinin inancını sağlamlaştıracağına, gidilecek yönün belirleneceğine, yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, kendisinin de eline geçecek bu eşsiz fırsatları en doğru şekilde kullanmasını bileceğine, uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına inanılır.

Rüyada ayağında yara olduğunu gördüyseniz:

  • Aniden ortaya çıkabilecek karışıklıklar söz konusu olabilir.

Rüyada ayağında yara görmek yaptığı işte sivrileceğine, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ayağı yara görmek haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine, çok büyük bir mutluluğa erileceğine rivayet eder.

Rüyada ayak altında yara görmek karşısına yeni imkanlar çıkacağına, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayaklarda yara görmek yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine, maddi olarak güç kaybedeceğine, bu nedenle de zorluklarla mücadele etmek zorunda kalacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına delalettir.

Rüyada ayaklarını yara görmek neredeyse işten güçten el etek çekileceğine, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayağında yara çıktığını görmek rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine, atılacak adımla birlikte kendisine iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına işaret eder.

Rüyada ayakda yara görmek uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayaklarin yara görmek işlerinin kötüye gideceğine, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına, bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına, bu sayede evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments