Rüyada pazarda meyve satmak

Rüyada pazarda meyve satmak kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine, böylece hayırlı bir yola girileceğine, bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına, yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, yersiz yere suçlanacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine, en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine, görülen tanıdık erkek aile büyüklerinden biri ise dileklerin allah katında kabul göreceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, işinde başarılı olacağına, özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına, dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada pazarda meyve satmak gördüyseniz:

  • Söz verdiyseniz fikir değiştirmeniz doğru olmayabilir.

Rüyada pazarda meyve satmak yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına, sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, yeni bir eve taşınılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine inanılır.

Rüyada pazarda domates satmak ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına ve hem maddi hem manevi olarak kişiye çok büyük darbe indireceğine, yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine yorulur.

Rüyada pazarda bişey satmak yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına, aile bireyleri ile bazı tartışmalar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada pazarda sebze satmak kazancının günden güne artacağına, ailesinin de tasvip etmediği konularda direttiği için başını belaya sokacağına delalet etmektedir.

Rüyada pazarda bir şey satmak zor zamanlar yaşayacağına, edilen duaların kabul olacağına yorulur.

Rüyada pazarda mal satmak rahatın ve huzurun yerine geleceğine, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada pazardan meyve almak geçmişini arkada bırakacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine alamet eder.

Rüyada sebze meyve pazarı görmek rahat nefes almaya başlayacağına, attığı yanlış adımlar nedeniyle bir takım borç altına imza atacağına delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments