Rüyada pekmez dökmek

Rüyada pekmez dökmek açık zihinli, sağlıklı biri olarak adımlar atacağına, saygınlığına da saygınlık katacağına, geçim sorunuyla karşılaşacağına, alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına ve bu yolculuktan ötürü aile içinde tartışmaların başgöstereceğine, içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine, kudretli kişiler arasına gireceğine, sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada pekmez dökmek gördüyseniz:

  • Görünüşe göre işinizle ilgili konulan halletmede biraz sıkıntılar yaşayacaksınız.

Rüyada pekmez dökmek yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine, güzel, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada tahin pekmez yediğini görmek çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına alamet eder.

Rüyada armut pekmezi görmek ipliklerini pazara çıkaracağına, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada pekmezli sucuk görmek çok başarılı işlere girileceğine, yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine inanılır.

Rüyada pekmez pişirmek gayrimenkul işine girileceğine ve bu sayede büyük bir zenginliğe kavuşulacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada dut pekmez görmek mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine, kazancının azalmayacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine delalettir.

Rüyada pekmez tahin görmek maddi zarara uğrayacağına, gelir kaybedeceğine, yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz pekmez görmek kısmetlerin azalacağına, sorunlarının günden güne artacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments