Rüyada pembe pardesü görmek

Rüyada pembe pardesü görmek geçim derdi ve telaşı içine düşeceğine, kurulmuş bir ortaklığın  bozulması ile parasal olarak dara düşüleceğine, uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, makamını kaybedeceğine, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine, ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada pembe pardesü gördüyseniz:

  • Belli bir ilişki, iş birliği veya düzenleme kabul edilebilir olmayan bir zeminde gidip geliyor olabilir.

Rüyada pembe pardesü giymek çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, rüya sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, attığı adımların boşa çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada pembe pardesü görmek mesleki olarak hakim, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına, gerginliğin biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada pembe kemer takmak yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada pembe yazma görmek dostların ve arkadaşların vefasızlığı ile karşılaşılacağına, isteklerin yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada pembe renkli ev görmek eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına ve böylece hayatında aşama kaydedeceğine işarettir.

Rüyada gökyüzünü pembe görmek çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, üzerindeki miskinliği ve halsizliği atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada pembe çember görmek her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına delalet etmektedir.

Rüyada pembe davetiye görmek iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına, lüksünün artacağına rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments