Rüyada pencere açtığını görmek

Rüyada pencere açtığını görmek uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, anne babaya müjde verileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bir türlü kurtulamayacağına, rakiplerine büyük fark atacağına, belli bir kazanç elde edileceğine, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, yaşanacak tatsız bir olaydan ötürü kalp kırıklığı yaşayacağına, elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine ve büyük zorluklar yaşayacağına, çalışmalarınızın karşılığını alacağınıza, maddi durumunuzun düzeleceğine delalettir.

Rüyada pencere açtığını gördüyseniz:

  • Üzerinde çalıştığınız bir konuyla ilgili olarak sabırsızlanma eğilimi gösterebilirsiniz.

Rüyada acik pencere görmek karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada pencere açtığını görmek aksiliklerin başgöstereceğine, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada aç eşek görmek şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına, bunun da onun için büyük bir rahatlık ve kolaylık olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada şeftali ağacının çiçek açtığını görmek umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine, işinin ehli olacağına, rakiplerini yeneceğine işaret eder.

Rüyada birini aç bırakmak başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına, huzur, bolluk ve bereket geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada badem ağacının çiçek açtığını görmek ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına, işlerinin tersine dönüp, maddi zarara uğrayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kapı kilidini açamamak başarıdan başarıya koşacağına ve üstüne aldığı her işi layığıyla yerine getireceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına yorulur.

Rüyada göz açamamak sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments