Rüyada pencereye oturmak

Rüyada pencereye oturmak anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine, sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine, işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine, cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına, içinde bulunduğu sıkıntılardan herhangi bir zorluk çekmeden kurtulacağına, eğer rüya sahibi kendisini ve işini bir an önce toparlamazsa kısa zaman içinde iflas edeceğine, kötü alışkanlıklardan birine tekrar başlanacağına, iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada pencereye oturmak gördüyseniz:

  • Dalgınlıklar, kararsızlıklar söz konusu olabilir.

Rüyada pencereye oturmak ümitsizliğe, sadece rüyayı gören kişinin değil evlatlarının ve hatta torunlarının kazanç elde edeceği bir işe girileceğine işarettir.

Rüyada pencere kenarında oturmak büyük sıkıntılar çekileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve rüya sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına, çok istediği bir mevkiye yakın bir zaman içinde terfi edeceğine ve aile hayatında yaşanan sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına yorulur.

Rüyada pencerede oturmak çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, insanlara kötülük eden imansız bir kişinin alt edilmesine yorulmaktadır.

Rüyada pencere önünde oturmak işlerdeki karın artacağına, çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine ve geçmişte çekilen büyük acıların unutulacağına delalettir.

Rüyada pencereden dışarıya çıkmak yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına, sevgilinizle ilişkinizi bir basamak yükselteceğinize delalet etmektedir.

Rüyada pencere cam görmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına, işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada çerçevesiz pencere görmek işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine, rahat nefes almaya başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada pencere demiri görmek herkesin hayal ettiği ve imrendiği bir yaşam süreceğine, işlerin yakın zamanda bozulacağına alamet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments