Rüyada pencereye tül takmak

Rüyada pencereye tül takmak vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, borç yüzünden uykuların kaçacağına, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, rüya sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulması için artık ona göz kulak olacağına, işlerinin baltalanacağına, ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına yorulmaktadır.

Rüyada pencereye tül takmak gördüyseniz:

  • Yardım teklifleriniz takdirle karşılanıyor.

Rüyada pencereye tül takmak hayatından nefret duygusunu atacağına, beklentilerinin gerçekleşmeye başlayacağına delalet eder.

Rüyada pencereye tül asmak yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına delalettir.

Rüyada pencerede beyaz tül görmek maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine, yakın bir zamanda kalbine göre birisini bulacağına işaret eder.

Rüyada pencere tülü görmek haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine, ağlayacağına ve dertleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada pencere tül görmek çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine delalettir.

Rüyada pencerede tül görmek işindeki bereketin, bolluğun ve verimin de artacağına, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına rivayet eder.

Rüyada eve tül takmak içine düşen fesada yeniliceğine, sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, ağız tadının da kaçacağına işaret eder.

Rüyada cama tül perde takmak huzursuzlukların son bulacağına, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments