Rüyada perde ve tül görmek

Rüyada perde ve tül görmek dost sanılan kişilerin, düşman olduklarının anlaşılacağına, yaşamdan elini eteğini çekeceğine, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, elde bulunan malvarlığının daha da artacağına, kötü günlerin bir daha yaşanmayacağına, borç batağına düşeceğine, zorluğa ve darlığa düşeceğine, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, sıkıntıların sona ereceğine, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına işaret eder.

Rüyada perde ve tül gördüyseniz:

  • Karşılıklı imtiyazlar pazarlık yapılması veya uzlaşılması gereken konuları çabuklaştırabilir.

Rüyada tül perde görmek dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, sevdiği kişilerle süreki tartışacağına işarettir.

Rüyada kirli tül perde görmek sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına ve kendisini çok daha iyi yerlere getirecek bir yola gireceğine, evdeki birinin yolculuk yapacağına delalet eder.

Rüyada yıkanmış tül perde görmek esenleyeceğine, sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine, her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeni tül perde görmek yaşam standartlarının ve evindeki bereketin artacağına, uzun zamandan beri yaşanmamış olan zararlarla karşılaşılacağına ve kimseden destek alınamadığı için büyük bir çıkmaza girileceğine tabir olunur.

Rüyada perde tül görmek çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine rivayet eder.

Rüyada tül perde dikmek tüm keyfinin kaçacağına, borçların ödenmesinde aksamalar olması nedeniyle sinir bozukluğu yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yırtık tül perde görmek sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine, karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına ve maddi açıdan büyük bir yükün altına girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil tül perde görmek hayatın kişinin yüzüne güleceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda rüya sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments