Rüyada yeni tül perde görmek

Rüyada yeni tül perde görmek elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına, eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine, sağlığıyla ilgili çıkmazlara düşmeyeceğine, kasasının daha çok para dolacağına, hayatının güzelliği için her gün allah’a şükredeceğine, sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine, çok büyük miktarda kazanç getireceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, kişinin hayatının bayram yeri gibi neşeli ve keyif içinde geçeceğine işarettir.

Rüyada yeni tül perde gördüyseniz:

  • Belli girişimleriniz, bazı anlaşmalar veya belli başlı fikirleriniz konusunda şüpheci olmanın faydasını görebilirsiniz.

Rüyada yeni tül perde görmek deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, ölmüş büyüğünün cennette olduğuna yorulur.

Rüyada tül perde çekmek art niyetli ve kötü emelleri olan bir kişiyi alt etmeye, aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına inanılır.

Rüyada beyaz tül perde görmek sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, amaçlarına, hedeflerine, hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına işaret eder.

Rüyada beyaz tül perde takmak uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, zor zamanlar geçireceğine, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına tabir olunur.

Rüyada tül perde dikmek büyük işlere girileceğine, hak yolundan bilerek ve isteyerek ayrılacağına inanılır.

Rüyada tül ve perde görmek tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına, endişelerin sona ereceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına delalet eder.

Rüyada pembe tül perde görmek sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, alacağı başarıların tatmin ve memnun olmasına yeteceğine delalet eder.

Rüyada beyaz tül perde asmak biraz sıkıntılı günler geçireceğinize, hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments