Rüyada ayağının burkulduğunu görmek

Rüyada ayağının burkulduğunu görmek endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, haneye bolluk ve berekete dolacağına, haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine, kişinin en lüks evlere, arabalara ve topraklara sahip olacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine, hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine, büyük bir rahatlama yaşayacağına, aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına yorulur.

Rüyada ayağının burkulduğunu gördüyseniz:

  • Genel olarak sevimli bir yapıdasınız.

Rüyada ayağı burkulmak zenginliğinin süreceğine, rüya sahibinin hayatındaki en büyük aşkı yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayağının burkulduğunu görmek ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına alamet eder.

Rüyada burnunu küçük görmek kazancının günden güne artacağına, hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine, yapılan ahlaksız davranışlara tabir olunur.

Rüyada başkasının burnunun kanadığını görmek hem moral hem de sermaye kaybedeceğine, elde edilen nasibin artacağına tabir olunur.

Rüyada burnunda kıl görmek geleceğin güzelliklerle dolacağına, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine alamet eder.

Rüyada burnunun aktığını görmek eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, işlerin çok iyi bir hale geleceğine delalettir.

Rüyada burnunu çirkin görmek zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına, hayal kırıklığına düşeceğine işaret eder.

Rüyada burnundan kil kesmek kazancının eksilmeyeceğine, ticaretinin de bozulmayacağına, allah’ın emrettiklerine bağlı kalacağına, dini vecibelerini yerine getireceğine yorulmaktadır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments