Rüyada piliç kesmek

Rüyada piliç kesmek ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine, sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, fırsatların istenmeden harcanacağına, sorunların üstesinden geleceğine, yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına, bu sayede işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, saygın biri olacağına, kendisine yardım eden insanlara yardım edeceğine ve bu şekilde mutlu olacağına, hastalığının düzeleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada piliç kesmek gördüyseniz:

  • İş hayatınızla ilgili anlaşmalarınızda ya da geleceğinizi ilgilendiren konularda tecrübelerinizden faydalanarak daha iyi kararlar alabilirsiniz.

Rüyada piliç kesmek hayırlı olarak başlayan işlerin çok sıkıntı yaratacak kadar kötü bir duruma döneceğine, yaşanan tüm zorlukların avantaja dönüştürüleceğine rivayet eder.

Rüyada piliç eti görmek rütbe edineceğine, makamının, kazancının ve canın güvence altında olacağına, aile hayatında kırgınlık yaşanacağına delalettir.

Rüyada çiğ piliç görmek en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada piliçli tavuk görmek karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine alamet eder.

Rüyada piliç eti pişirmek ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine inanılır.

Rüyada pişmiş piliç görmek hileli bir iş yapıp daha fazlasını elde edeceğim derken elindekini yitireceğine, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların aile büyükleri tarafından bitirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada canlı piliç görmek girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada piliç pişirmek çok resmi görevlerde bulunacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments