Rüyada pirinç ve fasulye görmek

Rüyada pirinç ve fasulye görmek sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, rahatlığın, lüksün, konforun, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, sıkıntılarından kurtulup yolunu çizeceğine, maddi konuda zayıflayacağına, suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine, ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine, herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden rüya sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada pirinç ve fasulye gördüyseniz:

  • Durum incelemesi yapmalı, ihtiyatlı davranmalısınız.

Rüyada pirinç ve fasulye görmek kendisini ve adını yüceltecek ameller yapacağına, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine delalettir.

Rüyada pirinç ve kuru fasulye görmek gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine bu sayede sadece bir insana yardım etmekle kalmayacağına, elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine tabir olunur.

Rüyada haşlanmış yeşil fasulye görmek aile hayatında ve eğitim hayatında yaşanan sorunlardan ve sıkıntılardan alınacak destekler sayesinde kurtuluşa erileceğine, büyük kazanç sağlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada tane fasulye görmek unutulan bir sorunun başa bela olacağına, yaşanan olaylardan herhangi bir sorun olmadan ve çok büyük ve üzücü durumlara düşmeden kurtulacağına işaret eder.

Rüyada fasulye çorbası görmek eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, hafifleyeceğine, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına yorulur.

Rüyada taze fasulye ayıklamak elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, kötü günleri arkasında bırakacağına işaret eder.

Rüyada fasulye pilav yemek verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına, yenilenme yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada fasulye filizi görmek elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına, yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments