Rüyada pirinçle abdest almak

Rüyada pirinçle abdest almak kendi işinin patronu olunacağına, parasız günler geçireceğine, aç kalacağına, itibar, güç ve para kaybedeceğine, gözden düşeceğine, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına, sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, önemli yol ayrımlarında arkadaşları sayesinde kendisi için en hayırlı olanı seçeceğine, bir işe soyunacağına, birçok hayalin gerçekleşmesine vesile olacağına, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına tabir olunur.

Rüyada pirinçle abdest almak gördüyseniz:

  • Bazı konuları sürekli erteleyen veya planları değiştiren kişiler dengenizi bozabilirler.

Rüyada pirinçle abdest almak sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine işaret eder.

Rüyada pirinç satmak hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, kazançlı olacağı işlere gireceğine, hayatı ve kendisi için sağlıklı kararlar alamayacağına işaret eder.

Rüyada yatakta pirinç görmek yapılan yanlışlardan dönülerek çok daha sakin ve aklı başında bir hayat sürdürüleceğine, verdiği sözleri tutacağına işarettir.

Rüyada yere dökülmüş pirinç görmek planların tutmayacağına, gülmek suretiyle şifa bulacağına delalettir.

Rüyada pirinç temizlemek herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, bekar ise evleneceğine alamet eder.

Rüyada çiğ pirinç görmek sevdiklerinden şefkat ve yoğun ilgi görerek mutlu olacağına, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına yorulmaktadır.

Rüyada pirinç şehriye görmek elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, çok mutlu olunacağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada pirinç ve kuru fasulye görmek kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına, var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine, insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine ve suratının asılacağına delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments