Rüyada pişmemiş mercimek görmek

Rüyada pişmemiş mercimek görmek nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine ve geçici bir ayrılık yaşanacağına, bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, çok bereketli ve verimli bir dönem yaşayacağına, dertlerini unutmasına, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine, güçlükle elde edilecek başarı, sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına, maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine, sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına delalet eder.

Rüyada pişmemiş mercimek gördüyseniz:

  • Toplum içindeki duruşunuzu ilgilendiren durumlar, dünyadaki yeriniz veya iş hayatınızla ilgili çalışmalarınız ön plana çıkıyor.

Rüyada pişmemiş mercimek görmek yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine rivayet eder.

Rüyada pişmiş mercimek görmek ancak daha sonra ortaya çıkacak ve rüyayı gören kişinin zor zamanlar geçirmesine ve aile hayatı içinde çok sıkıntılı ve zor durumlar ile karşılaşmasına sebep olacak olaylar yaşayacağına, inandığı ve uğruna büyük sermayeler koyduğu işlerin de kendisine hayal kırıklığı yaşatmayacağına delalettir.

Rüyada pişmiş yeşil mercimek görmek zor durumda olanın da halinin gittikçe kötüleşeceğine, sorunlarını aşacağına, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine yorulur.

Rüyada pişmiş yeşil mercimek yemek kaçırılan fırsatlar yüzünden uzun zamandan beri yapılmak istenen bir projenin askıya alınacağına, şifa edineceğine delalettir.

Rüyada pişmiş yeşil mercimek bedeninin şifa bulacağına ve ruhunun da güzelleşeceğine, sorunların ve engellerin biteceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına alamet eder.

Rüyada sarı mercimek çorbası görmek moralinin genel olarak yerinde olacağına, mevlit okutacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil mercimek vermek güzel ve önemli işler yapacağına, elini attığı her işte çok iyi işler çıkararak adından sıkça söz ettirip büyük saygınlık elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada mercimekli börek görmek umutsuzluğunun ortadan kalkacağına, işlerinin hiçbir zaman aksamayacağına yorulmaktadır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments