Rüyada pişmemiş tarhana görmek

Rüyada pişmemiş tarhana görmek etrafındaki insanlar yüzünden adının lekeleneceğine, maddi ve manevi durumlarının günden güne daha kötü bir hal alacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, sarsılacağına, yardıma muhtaç olan kişilere yardım etmek için çaba göstereceğine ve zorlukları yenmeleri için destek olacağına, hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına, kişinin elde edeceği maddi güçle beraber işlerini kolaylaştıracağına, bir süre bu durumun devam edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada pişmemiş tarhana gördüyseniz:

  • Biraz vurdumduymaz olmaya gayret ederseniz dengenizi daha iyi koruyabilirsiniz.

Rüyada pişmemiş tarhana görmek arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine, iyi niyetlerinin karşılığını göremeyeceğine tabir olunur.

Rüyada tarhana kurusu görmek çevresinin genişleyeceğine, dertlerin artacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada tarhana çorbası görmek atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına, çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada taze tarhana görmek hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına, keyfinin ve moralinin kaçacağına işaret etmektedir.

Rüyada kuru tarhana almak sahip olduklarının kıymetini bileceğine, yaşamının tadını çıkaracağına, yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine alamet eder.

Rüyada tarhana pişirmek kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına inanılır.

Rüyada kuru tarhana görmek yolunda gideceğine ve kazancın artarak bolluğun ve bereketin yaşanacağına, hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına delalet etmektedir.

Rüyada tarhana çorbası karıştırmak çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine ve maddi zararlara uğranacağına, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments