Rüyada pişmiş horoz görmek

Rüyada pişmiş horoz görmek kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına, ödemelerini yapamaz hale geleceğine, yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde allah’ın izni ile kurtulacağına, hayatındaki rahatlığın artacağına, özel ihtiyaçlarını istediği şekilde karşılayacağına, beğendiklerini kolaylıkla alabileceğine, maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine, dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine inanılır.

Rüyada pişmiş horoz gördüyseniz:

  • Çevrenizde yanlış anlaşılmamak için, kendinizi ifade ederken çaba göstermelisiniz.

Rüyada pişmiş horoz görmek kişinin eski aşkına geri döneceğine alamet ederken, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına, işlerinin bu şekilde devam etmesi sayesinde çok rahat bir ömür geçireceğine delalet eder.

Rüyada horoz kovalaması görmek kişinin rahatının ve keyfinin yerine geleceğine, zarar gördüğü insanlarla hesaplaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada büyük horoz görmek daha sonra yaşayacağı bazı tatsız olaylardan yüzünden kendisini kötü hissedeceğine, rüya sahibinin bu sayede ağız tadı içinde bir hayat geçireceğine inanılır.

Rüyada çok büyük horoz görmek atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına, çok zengin olacağına alamet eder.

Rüyada horoz taşlamak kariyer edineceğine, çok sıkıntılı bu dönemi geçtikten sonra gireceği her işte büyük başarılar kazanacağına delalet eder.

Rüyada horozu uçarken görmek aile hayatında huzuru yakalayacağına, hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Rüyada horoz ve hindi görmek üzeceğine, düzenin bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uçan horoz görmek gelecekte kendisine çok daha hayırlı günler yaşatacak işler yapacağına, çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments