Rüyada ayak bileğinden yaralanmak

Rüyada ayak bileğinden yaralanmak sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına tabiri caizse adeta ruhunun acı çekeceğine, yüzünün gülmeye başlayacağına, aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, darlanacağına, maddi olarak çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, sevilen bir kişi ile yapılacak bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına, kazançlı adımlar atılacağına, güçlükle elde edilecek başarı işaret eder.

Rüyada ayak bileğinden yaralanmak gördüyseniz:

  • Bazı konuların istediğiniz şekilde halledilmesinde ısrar etmeniz, olayların daha da kötüye gitmesi anlamına gelebilir.

Rüyada ayak bileğinde yara görmek işten güçten elini eteğini çekeceğine, daha isabetli kararlar alacağına delalet eder.

Rüyada ayak bileğinden yaralanmak kırılacağına ve bazı kimseler nedeniyle hayal kırıklığına düşeceğine, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına delalet etmektedir.

Rüyada el bileğinde yara görmek eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına tabir olunur.

Rüyada ayak bileğinin şiştiğini görmek iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına yorulur.

Rüyada ayak bileğinde altın bilezik görmek yetim sevindireceğine, kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayak bileği görmek yapmaktan hoşlandıklarından artık tat alamaz olacağına, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine yorulur.

Rüyada ayak bileğinin kırıldığını görmek ele geçen kazancın artacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine yorulur.

Rüyada ayak bileğinin kesildiğini görmek maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına, toplum içinde kendine saygıdeğer bir yer sağlamak işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments