Rüyada pişmiş kuru soğan görmek

Rüyada pişmiş kuru soğan görmek işlerin daha iyi bir hal alacağına, sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına, kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, işlerinin yoluna gireceğine, bir sebeple büyük fırsatların elden kaçacağına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına, kişinin başkasının yardımı ile yerden kalktığını görmesi ise başkalarından yardım almadan konum ve para sahibi olamayacağına, sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, üzüleceğine, sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada pişmiş kuru soğan gördüyseniz:

  • Gelecek vaat eden teklifler alabilirsiniz.

Rüyada pişmiş kuru soğan görmek daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, hayırlı bazı kişiler ile yeni projelere girmek için ortaklık kuracağına alamet etmektedir.

Rüyada pişmiş soğan yemek maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine yorulur.

Rüyada pişmiş soğan görmek zor günlerin biteceğine, yeni bir işe gireceğine, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına rivayet eder.

Rüyada çürük kuru soğan görmek büyük sorunlar yaşanacağına, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine inanılır.

Rüyada kuru soğan doğradığını görmek borçlanacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, huzurunu kaçıran her türlü davranış ve konuşma şekillerinden uzaklaşıp çok daha anlayışlı ve hoşgörülü biri olacağına delalettir.

Rüyada kuru soğan soymak çok yorulacağına, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada dilimlenmiş kuru soğan görmek yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine delalet eder.

Rüyada kuru soğan temizlemek rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine, işlerin canlanacağına delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
3 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
sevinç

Rüyamda komşumuz olan bir bayan bize 3 tane haşlanmış soğan getiriyor ve bunları miraç okunduğu zaman yiyin diyor birini de okuyana verin diyor miraçı dinlemeye gidiyorduk sonra da camiye gidiyorum orada da başka bir komşumuz bana bize Kadir gecesi hakkında birşeyler söyle diyor

gülay

ölmüş kayınvalidem bizde görümcem onu balkona çıkarıyor.orada kediler var.bizim de kedimiz var.ona dikkat edin kamasın diyorum.bir ara bakıyorum ki kedimiz aşağıya atlamış.eşime hemen onu alıp gelmesini istiyorum.o sırada spor bir araba var.kediler spor arabanın altında.arabanın sahibi ani den arabayı hareket ettiriyor.kediler altından savruluyorlar.ben bağırıyorum durun diye arkasından allah belanı versin diyorum.aynı zaman da mutfakta yemek hazırlığı yapıyoruz.eşim herşeyden fazla fazla olmasını sever.
oldukça fazla patates kızartıyor eşim.aynı zamanda görümcemde közde pişmiş kuru soğan yiyecek.ama 3 tane soğandan bir tanesinin baş kısmının tersinde ateş hala yanmaya devam ediyor.söndürmek için 1,2 hamle ediyorum sönmedi.